NoKta dEqiL,VirgüL KoYdUm ÖyKüMe...!!
...ҳ̸Ҳ̸ҳ_SeSsÝzLiK_ҳ̸Ҳ̸ҳ...
||AsLa KayßettikLeRim OLmaDý wazqeçtikLerim oLdu..!!||
KasmaZ ßeni ßu Orospu ÇocukLarýnýn Sevgisi,AsýL KoyaN Deqer VerdiqLerimin Siqtir OLup qitmesi...(?)
[Ctrl+ALT+delete] [BÝle Yaramýor Artýk] [Kalbime]
[ALT+F4] le Kapandý Tüm [uMuTLaRým bAþArDýn] [Güzelim Kutlarým].
ßu qözyaþlarýmla gidecekse Cennete birileri... ßen Hýçkýrýklarýmý Helal Ettim Bile!!
Piþmaným Herkezi Ýnsan Sanýpta Saçmaladým...
Ne Ýstediðimi ßulamadým Hala ßi Yaným Çek ßi Yaným Kal Der...
ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяýη çσк, ∂σgяυℓαяýη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!(No Commet!)
•ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи уα öℓüм ..•
Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz.. Keþke böyLe sewmeseydim, aðLýorum çaresiz..!
A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduðu Yerde Unutmak...!
DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄðLIcÄM..!
$imDi Senden Vazmý GeçmeLi..?[[MaSaL oLuP yoLa devammý EtmeLi..?]]
HeRÞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCýLýK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanýyor Ve Acýyor.
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
ne kaDar zormUÞ birDen birE HerþeYe "elweda" deMeK..!
:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя :::
ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑
:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üþüη ηє мαℓ σℓ∂υðυ ѕσηяα∂αη σятαуα çýкαвιℓιя:::
...gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єðιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммý ℓαη !....
hayaT bi sýNawSa adýMý yazaR çýKarIm..!!........ßana Þýmarýk Diyenin DiLini Koparýr,Eline Veririm !qösLerimi Her kapaTTýqýmda o tatLý qüLüþün qeLior akLýma..|
Hadi Oyun OynayaLým Sen ßeným DuyquLarýmLa ßen Senýn HayatýnLa
Yoq oLmayý qöze aLdým ! Tekrar Sende doqmak Ýçin
< .. > ßi gün KabALýk ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem.. yaNLýzLýðým Size ! emaneT xXx | ZaLiM`im | xXx
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR